Commercieel Directeur EL-CON, per 1 april 2016

Vrijdag 1 April 2016 > 12:29

Positieve ontwikkelingen uitbouwen

Na een succesvolle herstart van EL-CON in 2015, willen de directie en de aandeelhouders de positieve trend in 2016 voortzetten. 

Een van de pijlers om dat te bereiken, is het versterken van de inhoudelijke kennis en ervaring door nog meer onderlinge betrokkenheid, anderzijds door de te werk stelling van ervaren vakkrachten.

 

Per 01 april 2016 is Geo Sparreboom als commercieel directeur ons bedrijf komen versterken. Zijn focus betreft voornamelijk de commercialisatie van LS/MS producten en oplossingen die binnen EL-CON gemaakt kunnen worden, zoals koperen railsystemen en elektrische verbindingen. Geo is zeer ervaren op de elektrotechnische markt en geniet een uitstekende reputatie.

Geo Sparreboom 

Geo Sparreboom, 56 jaar en een ondernemend proactief persoon die altijd op zoek is naar kansen en de juiste profilering van het bedrijf in de bruisende markt van vandaag. Na 20 jaar zelfstandig actief te zijn geweest op o.a. de elektrotechnische markt, is hij sinds 2006 gespecialiseerd in het commerciëler maken van bedrijven binnen de sector.

Geo was op zoek naar een plek met bijzondere producten en oplossingen voor de markt. Een bedrijf dat nog met passie elke dag aan de slag gaat, en was daarom zeer verheugd met EL-CON in contact te komen.

Hij zal samen met Karim Luyendijk en Jaap Kouwenhoven het bedrijf op koers houden en de commerciële basis uitbouwen.


Aanverwante items


Terug naar overzicht