Buigmachine in gebruikgenomen.

Dinsdag 5 February 2013 > 11:49

Onze nieuwe buigmachine is ingebruikgesteld. Tevens de ponsmachine voorzien van de nieuwste software. EL-CON beschikt daardoor weer over de meest geavenceerde koperbewerkingsmachines die te koop zijn.

buigmachine

De Ehrt buigmachines van de Professional Line zijn gemaakt voor hoge belastingen in industriële activiteiten . Lange slijtage en ongeëvenaarde nauwkeurigheid karakteriseren deze machines . De Professional Line machines zijn uiterst krachtige CNC buigmachines met veer terug compensatie. Ze zijn in staat om enkelstuks en kleine series buigen met dezelfde precisie en efficiëntie als in serie geproduceerde onderdelen. Een buiging nauwkeurigheid van + / - 0.2 ° vanaf het eerste werkstuk wordt verkregen door berekening terugveren compensatie en het gebruik van elektronische hulpmiddelen . 

werkstukken
Met een buiging kracht van 300 kN , de Professional Line is in staat om materialen tot 160x20 mm (koper ) te buigen. De hydraulische cilinders bevinden zich onder het werkvlak , zodat een maximale hoeveelheid werkruimte . Speciale buigapparaten maken zelfs complexe bochten mogelijk .

CNC Stop
De Professional Line beschikt over een CNC- stop met een werkbereik van ongeveer 1500 mm . Extra extensies zijn beschikbaar op aanvraag . De buigende software PowerBend nauwkeurig berekent de vlakke lengte als de aanslag en brengt de resultaten direct naar CNC- besturing . Hoge nauwkeurigheid productie gewaarborgd .


hoekmeting
Onze meetnauwkeurigheid is 0,1 ° . Dit wordt bereikt door buigen prisma elektronische hoekige meettechniek . De computer berekent vervolgens de vereiste laatste slag . De terugvering van elke bocht wordt gecompenseerd , ongeacht materiaalsoort . Onze hoge hoek nauwkeurigheid van + / - 0,2 ° wordt direct bereikt met het eerste werkstuk . Geen aanpassingen nodig . Materiaalverlies bedragen zullen aanzienlijk dalen . Zelfs tegenstrijdigheden binnen een enkel stuk materiaal worden automatisch aangepast.

slagregistratie
Indien de buigende prisma met geïntegreerde hoekmeting niet kan worden gebruikt vanwege hun grootte , buigen prisma zonder hoekmetingen worden gebruikt . Misschien is de afstand tussen twee bochten te kort . In dergelijke gevallen kan de regeleenheid worden omgeschakeld van hoekig slagregistratie . Deze methode maakt de selectie van de bending ram afstand . Instelnauwkeurigheid is + / - 0,1 mm . Een laatste slag is meestal niet nodig .


On- Going Development
We opgenomen vele verzoeken van klanten in de ontwikkeling van deze lijn , evenals onze eigen
50 jaar ervaring in de buigmachine industrie . Deze machine is onze meest ergonomische machine -to-date .

Buigen Software PowerBend

Eenvoudige bediening
De Microsoft Windows ® gebaseerde software , PowerBend , is gemakkelijk te leren , aangezien er geen CNC programmeerkennis vereist . regent wordt vlot bereikt . Alle noodzakelijke input gevraagd en weergegeven op het scherm . Ingangen kunnen worden gecorrigeerd op elk moment en minimale afstanden worden direct gecontroleerd om te waken tegen oneigenlijk ingangen. De exploitant mag gebruiken buiten , binnen, middellijn , en radius dimensies. Software kan worden geschakeld tussen mm en inches .

berekende waarden
De BasicBend software berekent automatisch de platte lengte van elk deel wordt gebogen en bepaalt de exacte positie van de kant stop . Tot drie bochten kan worden berekend voor een werkstuk .

programma Storage
Het programma voor elk werkstuk kan worden opgeslagen als alfanumerieke namen van maximaal 24 cijfers . De gegevensbank maakt opslag tot 200.000 verschillende onderdelen die gemakkelijk kan worden gelokaliseerd met behulp van de zoek-en sorteermogelijkheden . Netwerken met andere Ehrt machines en externe werkstation is eenvoudig. Onderdelen kunnen extern worden geprogrammeerd en snel overgebracht die de algehele productiviteit van de machine verhoogt .

De ponsmachine is tevens voorzien van de nieuwste software.

ponsmachineAlle Ehrt ponsmachines in de Holecut Professional Line beschikken over drie CNC gestuurde assen . Ze zijn ontworpen voor hoge belastingen in een industriële activiteit . Extreme duurzaamheid en ongeëvenaarde snelheid kenmerken de Professional lijn .

Hoe het werkt
Programmeer het werkstuk door het invoeren van de lengte van de staaf van de grondstof en de computer berekent automatisch het maximale aantal stukken te worden geperforeerd ( bijvoorbeeld 18 stuks van een bar van 6000 mm ) . Zodra het gewenste aantal werkstukken wordt ingevoerd, wordt de bar geduwd in de richting van de aanslag . De machine is volledig geautomatiseerd zodra het productieproces wordt gestart . Alle stukken zijn een lattentransporteur neergezonden en worden opzij geduwd op een tafel . Elke schroot wordt overgedragen naar het einde van de transporteur en vallen in een bak . De machine blijft op deze manier tot een nieuw werkstuk wordt geprogrammeerd of geselecteerd . Gewoon alleen maar plaatst nieuw materiaal . Verschillende werkstukken kunnen worden geproduceerd binnen een werk -cyclus om de productie te optimaliseren.

werkstukken
De Ehrt Holecut Professional Line ponsmachines snel verwerkt vlak profiel staven tot 16 mm dik en 200 mm breed met een optie tot 260 mm breed .

klemming
Het werkstuk wordt zijdelings geklemd door een verwisselbare vervoer grijper . De grijper trekt het door de machine langs de x - as teneinde te beschadigen het werkstuk . Bovendien wordt het werkstuk geklemd zijwaarts buiten het ponsen met elk ponsslag waardoor ook het ponsen van enigszins vervormd materiaal .

ponsen Area
Het grote voordeel van een zijdelingse klemming is dat druk bezuinigingen zijn toegelaten in de hele werkstuk met inbegrip van de grens . Dit elimineert de beperkingen van traditionele klembekken .

Tool Change System
De lineaire werktuigdrager ( y-as ) heeft zes stations die vijf drevels en een snijgereedschap houden . Alle Ehrt ponsmachines zijn uitgerust met een speciale plug-in systeem voor een snelle en eenvoudige wisseling van gereedschap. Er is geen noodzaak om iets samen te schroeven . De stempel en matrijs worden automatisch op elkaar afgestemd . Stempels en matrijzen kunnen snel veranderd worden waardoor er minder stilstand van de machine .

printer
Een printer kan worden geïnstalleerd om barcodes af te drukken aan beide etiketten of op de werkstukken direct .

continue ontwikkeling
Tijdens de ontwikkeling van onze nieuwste lijn van ponsmachines , hebben verzoeken en suggesties klant geïmplementeerd . We plaatsten ook een groot belang op het optimaliseren van ergonomie.

Ponsen Softare PowerCut

Eenvoudige bediening
De Microsoft Windows ® gebaseerde software PowerCut is zeer gemakkelijk te leren . CNC- programmering vaardigheden zijn niet vereist. Alle stoten in een werkstuk worden getoond op het scherm maken programmeerfouten gemakkelijk gedetecteerd . Bij het selecteren van een nieuw stuk , zijn alle noodzakelijke vormwijzigingen weergegeven . Software training wordt geminimaliseerd door de menu-gestuurde software. Operators kunnen binnenkort werkstukken te programmeren zelf . PowerCut scant elk programma voor mogelijke botsingen vóór de overdracht naar de regeleenheid . Dit elimineert de meeste handling fouten . De software kan worden gebruikt in millimeters .

programma Storage
Het programma voor elk werkstuk kan worden opgeslagen als alfanumerieke namen van maximaal 24 cijfers . Tot 200.00 onderdelen worden opgeslagen die gemakkelijk kan worden gelokaliseerd met behulp van de zoek-en sorteermogelijkheden .

Speciale Ponsen Programma
Voor een snellere programmering van werkstukken de volgende extra 's zijn beschikbaar :


knabbelen
verdeeld Circle
Hole Circle
Eenzijdige en dubbelzijdige kerven
Horizontaal en verticaal spiegelen
Afkanten hoeken tot 20 mm
Afronding hoeken met Rmax = 25 mm ( grotere radius op aanvraag )
Kopieer en modificatie programma's
Afgeronde snijden met Rmax = 30 mm ( grotere radius op aanvraag )
hoekige snijden
Embossing
verzinken
Embossing knoppen
Embossing cijfers en / of tekens
Gebruiker - eigen macro programmering
 Terug naar overzicht